Workshops

 

Kinderfeest

Bij Alles Voor Taarten kun je terecht voor diverse leuke kinderworkshops of kinderfeestjes. Wij verzorgen de leukste taart feestjes!

Onze locatie is in Warmenhuizen. Is dat iets te ver voor jou? Geen probleem, we kunnen ook naar jou toe komen.

1. Cupcakes decoreren

Die dag gaan de kinderen 4 cupcakes decoreren. Ik bak van tevoren de cupcakes. Daarna kunnen de kinderen beginnen met uitrollen van  fondant. Ze kunnen alle tools, moulds en cutters gebruiken en de cupcakes versieren.  Alle ingrediënten zijn inbegrepen in de prijs. Wij zorgen tevens voor limonade en wat lekkers tijdens het feestje.

Aan het einde  van het feestje krijgen de kinderen de vier versierde cupcakes mee naar huis in een mooie doos.

In overleg kun je ook kiezen om minder cupcakes te doen als 4 teveel is.

Ouders zijn welkom.

Minimum aantal deelnemers: 6 . Max.: 10

Minimum leeftijd: 8 jaar

Duur: 1,5  uur

Prijs: €10,50,- p.p

2. Boltaart voor +/- 6 personen. (16cm)

Tijdens het feestje gaan de kinderen een boltaartje (ik bak die van tevoren) leren vullen met banketbakkersroom en jam, afsmeren en  bekleden. Vervolgens gaat ieder het met fondant beklede taartje decoreren in zijn of haar eigen stijl met de verschillende uitstekers, plungers en mallen. Aan het einde van het feestje krijgen de kinderen het boltaartje mee naar huis in een mooie doos.

Alle ingrediënten zijn inbegrepen in de prijs. Wij zorgen tevens voor limonade en wat lekkers tijdens het feestje. Ouders zijn welkom.

Minimum aantal deelnemers: 6. Max.: 10

Minimum leeftijd: 8 jaar

Duur: 2 tot 2,5 uur

Prijs: €20,- p.p

 

3. Snelle Boltaart voor +/- 6 personen. (16 cm)

Tijdens het feestje gaan de kinderen een boltaartje decoreren.  Ze krijgen de boltaart al gevuld met 2 lagen, 1x banketbakkersroom en 1x aardbeienjam en afgesmeerd met botercreme.  Ze zijn daarmee klaar om bekleed te worden met fondant en de verdere  decoraties met de verschillende uitstekers, plungers en mallen. Er zijn twee thema’s mogelijk, die kun je van tevoren kiezen uit onze voorbeelden. Aan het einde van het feestje krijgen de kinderen het boltaartje mee naar huis in een mooie doos.

Alle ingrediënten zijn inbegrepen in de prijs. Wij zorgen tevens voor limonade en wat lekkers tijdens het feestje. Ouders zijn welkom.

Minimum aantal deelnemers: 6. Max.: 10

Minimum leeftijd: 7 jaar

Duur: max. 2 uur

Prijs: €20,- p.p

 

4. Ronde taart voor +/- 8 personen

Tijdens dit feestje gaan de kinderen ieder zelf een rond taartje van 15 centimeter doorsnede (ik bak van tevoren de taartjes) leren afsnijden, vullen met banketbakkersroom en jam, afsmeren en bekleden. Vervolgens gaan ze de met fondant beklede taart decoreren in zijn of haar eigen stijl met de verschillende uitstekers, plungers en mallen. Alle ingrediënten zijn inbegrepen in de prijs. Wij zorgen tevens voor limonade en wat lekkers tijdens het feestje. Aan het einde van het feestje krijgen de kinderen het minitaartje mee naar huis in een mooie doos. Ouders zijn welkom.
Minimum aantal deelnemers: 6. Max.: 10

Minimum leeftijd: 9 jaar

Duur: 3 uur

Prijs: €30,- p.p

De locatie is normaal gesproken in Warmenhuizen maar in overleg is het ook mogelijk om op uw locatie te komen.

Neem ruim van tevoren contact op voor de beschikbaarheid van de gewenste datum.

U kunt mailen naar [email protected]  of via het contact formulier op de site van de webshop

Tot ziens bij de kinderfeest/workshop!